Testimonial Alexandra Dan

  • -
IMG_8175

Testimonial Alexandra Dan

Category:Blog

Testimonial Alexandra Dan

IMG_8175

Numele meu este Alexandra Dan, am 23 de ani si am reprezentat Centrul pentru Strategii de Dezvoltare a Tineretului în cadrul seminarului international “Youth work for youth development”, desfasurat in Rezekne, Letonia in perioada 7 – 13 martie 2018.

Tema proiectului a fost constientizarea impactului pe care lucrul in domeniul tineretului si programele de tip Erasmus+ le au asupra tinerilor. A fost o saptamana plina de momente frumoase, iar pe parcursul celor 7 zile am luat parte in diverse activitati de educatie nonformala , am avut ocazia de a pune la comun cu ceilalti participanti experiențe, idei, viziuni, am descoperit cate putin din cultura fiecarei tari, prin prezentarea dansurilor, muzicii, mancarii sau hainelor traditionale, si am legat prietenii care cu siguranta vor rezista multi ani de acum incolo.

Sunt fericita si recunoscatoare pentru ca mi-a fost oferita sansa de a participa la acest proiect. In opinia mea, un program de tip Erasmus+ reprezinta  un “amestec” perfect de invatare si distractie, o experienta incredibila care iti largeste orizonturile si te face sa fii mai flexibil si mai deschis inspre tot ceea ce este nou si diferit de cultura ta. Pe scurt, o oportunitate de care ar fi pacat sa nu profiti.

 

Mai multe poze puteti gasi in albumul foto de pe pagina de facebook a #CSDT :