KA2 YMEC – Short-Term Joint Staff Training

  • -

KA2 YMEC – Short-Term Joint Staff Training

Category:Blog

Short-term joint staff training under the project “Young managers of effective career development”

№ 2016-2-BG01-KA205-023931 under the Erasmus + Program

26 February – 02 March 2018 @Lublin, Poland

 

 

 

La sfârșitul lunii februarie 2018, la Lublin, Polonia, au avut loc evenimentele comune de instruire a personalului din Proiectul YMEC 2016-2-BG01-KA205-023931, în cadrul programului Erasmus+. Scopul activității a fost de a discuta o parte a conținutului de formare pentru ieșirea IO2 și a rezultatelor intelectuale dezvoltate în cadrul proiectului.

Activitatea de instruire a fost de 5 zile și a avut loc cu 14 participanți în perioada 26 februarie – 02 martie 2018.

Membrii consorțiului cu cea mai mare experiență în materia specifică la dispoziție au furnizat conținutul specific și cunoștințele transferate celor care nu au experiență în domeniu. Participarea formatorilor din partea reprezentanților pieței forței de muncă a avut o importanță deosebită pentru a asigura obiectivele proiectului de a promova o comunicare mai eficientă între lucrătorii din domeniul tineretului și întreprinderi și a contribuit la creșterea relevanței materialelor de formare IO2 pentru o mai bună pregătire a lucrătorilor de tineret.

Valoarea adăugată a acestei activități de formare a fost că a asigurat că rezultatele corespund nevoilor utilizatorilor. De asemenea, a contribuit la realizarea unui impact mai mare în cadrul membrilor consorțiului, deoarece această învățare de la egal la egal a stimulat schimbul de experiență între membrii consorțiului și a influențat pozitiv adoptarea efectivă a elevului în metodologiile instituțiilor partenere.

Fiecare participant la curs a absolvit un examen de teorie și un examen practic și a fost certificat pentru a desfășura o sesiune de formare standard în cadrul managerului.