KA2 YMEC – Second International Meeting

  • -

KA2 YMEC – Second International Meeting

Category:Blog

Second international meeting under the project “Young managers of effective career development”

№ 2016-2-BG01-KA205-023931 under the Erasmus + Program

 

 

A doua întâlnire internațională în cadrul proiectului 2016-2-BG01-KA205-023931 – “Tinerii manageri ai dezvoltării profesionale eficiente” a avut loc la Vilnius, Lituania între 12 și 13 octombrie 2017.

Organizatorul întâlnirii a fost Tineret activ – Lituania. Cinci organizații partenere din 5 țări au participat: CENTRUL DE STRATEGII PENTRU DEZVOLTAREA TINERETULUI – România; Fundacja VCC – Polonia; EDUFORMA SRL – Italia, Teza Ltd. – Bulgaria și organizatorii de la Active Youth – Lituania.

Obiectivul principal al proiectului a fost urmărirea progresului proiectului, a produselor intelectuale dezvoltate, posibilele îmbunătățiri ale acestora, viitoarele activități și evenimente, responsabilități și distribuirea următoarelor sarcini.

Întâlnirea a pus primul produs intelectual deja dezvoltat – instrument de evaluare pentru tineri – care poate fi folosit ca o autoevaluare pentru tineri sau un instrument de evaluare pentru formatori sau viitorii angajatori. Au fost discutate rezultatele și posibilitățile de îmbunătățire a instrumentului.

A doua întâlnire internațională a fost un moment cheie pentru punerea în aplicare a viitoarelor acțiuni ale proiectelor. S-au discutat și au fost adoptate termenele limită pentru elaborarea unui plan de diseminare, elaborarea materialelor referitoare la cel de-al doilea produs intelectual “Programul de formare și materiale pentru lucrătorii de tineret” și datele pentru formarea comună în 2018 din Polonia.

Au fost definite activitățile și rezultatele așteptate pentru perioada până la următoarea întâlnire a proiectului internațional din martie 2017 în Italia.

O bună comunicare și o conducere a partenerilor în programul pre-dezvoltat și adoptat au permis un mediu de lucru fructuos, care a discutat toate momentele și etapele importante ale implementării cu succes a următoarelor etape ale implementării proiectului.