Despre noi

For higher value properties, important documents or for agents who want to make the best presentation Pocket Folders are a valuable aid in presenting and building YOUR brand.

Capacity Pocket Folder, for holding extra volume. This is achieved with a double score and oversized board.

email: info@designhaus.eu | www.designhaus.eu

Despre Noi

 

Asociația CSDT a luat naștere în ianuarie 2014, activând până în decembrie 2015 ca grup informal de tineri cu inițiative. În urma unei implicării tot mai mari în diferite proiecte locale și internaționale, s-a decis că este timpul de a trece la următoarea etapă. Astfel, la finalul anului 2015 grupul de inițiativă și-a dobândit personalitatea juridică de asociație nongovernamentală cu numele “Centrul pentru Strategii de Dezvoltare a Tineretului”.

Principalele puncte tari ale CSDT sunt experiența multi-sectorială a echipei precum și expertiza în procesele de consultanță și training în domeniul managementului organizațional.

Plănuim să creăm în continuare programe pentru tineret menite să dezvolte potențialul de lider al fiecarui participant precum și alte abilități personale și profesionale, bazate pe împartasirea de cunoștinte, de experiente si de idei folosind metode de educație nonformală. Strategiile de dezvoltare a tineretului pe care le implementăm sub forma unor proiecte în care tinerii se implică în mod activ sunt adaptate tuturor celor care doresc sa se dezvolte, indiferent de varsta sau nivelul de experienta, sunt inovative ca metodologie si tematica, sunt flexibile, incluzand si module in interval de timp scurt si sesiuni de durata mai lunga.